Domů » Rady

Rady

Co dát cyklistovi pod stromeček?

Co dát cyklistovi pod stromeček?

Čtvrtá adventní neděle je za námi, Štědrý den se nemilosrdně blíží a vy stále hledáte ten správný dárek pro své blízké? Chcete je překvapit něčím, co ocení na svých vyjížďkách na kole? Máme pro vás pár nápadů a tipů.

Jsou univerzální dárky, jimiž potěšíte každého cyklistu. Pak jsou dárky, které jsou těžko dostupné a proto jsou pro většinu cyklistů spíše z říše snů. Vánoce jsou ale svátky, kdy se větší či menší sny lidem mohou splnit, chcete udělat radost svým blízkým, kteří rádi jezdí na kole a užívají si pobytu na čerstvém vzduchu? Máme pro vás výběr nápadů a inspirací, jimiž můžete potěšit pravidelně trénující cyklisty, odvážné cestovatele a nebo i rekreační cyklisty.

 Pasivní bezpečnost aktivně

Sada blikaček Galaxy Silicon s jednou LED diodou a jednoduchým upevněním pomocí silikonového pásku. Ať už je dáte na řidítka, sedlovku či kamkoliv jinam, vaše kolo zatíží nepatrně. A přitom stylově zlepší vaši viditelnost na cestách.

Obsahuje: přední bílé světlo bílé a zadní červené světlo (ultrasvítivé LED diody)
Cena: 109 Kč
Dodává: www.cyklosvec.cz

 

 Když chcete mít vše podstatné s sebou

Batůžek Merida BG-MD039 vytvořili cyklisté pro cyklisty. Důkazem je nejen odvětrání zad Get Air, ale také objemnější přední kapsa pro přilbu, ochranná pláštěnka a nebo neoplenová kapsička s červenou LED diodou pro lepší viditelnost. Batoh upoutá kromě progresivního designu také dvoulitrovým vakem na vodu, který je v ceně.

Barva: Šedá / černá / zelená
Cena: 1 590 Kč
Dodává: www.merida-bike.cz

 

 

Do zimy na kolo i na běžky

 Zimní kalhoty s kšandami Progress Zephyr mají anatomický střih, vysoká záda pro lepší izolaci kříže a ledvin a výborně se hodí jak na kolo, tak na lyže. Návětrná část je chráněna softshellovou membránou, zadní a horní části jsou kombinací materiálů Rubaix® a Tecnostretch®.

Materiál: Materiál - Roubaix: 86% polyamid, 14% Lycra, Softshell 84% polyester, 16% polyuretan

Cena: 1 690 Kč
Dodává: http://shop.progress-cz.cz/

 

 

 

Hlavně nohy v teple

 V zimě to s kolem nikdy není nic moc a tak Vás nejen u srdce může zahřát vlněná tenká a vyšší ponožka do těsnějších treter Moose Hurricane. Tato ponožka je technickou obdobou oblíbeného silničního modelu, ovšem síťka je nahrazena relativně malým odvětrávacím kanálkem a celá ponožka včetně lemu je vyrobena z materiálu SilverWool, což je kombinace kvalitní Merino vlny s polyamidem a ionty stříbra. Stejně jako všechny MOOSE ponožky i tato je v anatomickém provedení aL/R s pochým švem a zesílením v citlivých částech

Meteriál: 80% SilverWool, 20% PAD, 5% POP, 5% elastan
Cena: 219 Kč
Dodává: www.moose.eu

 

Darujte zdraví a bezpečnost

 Popřát někomu do nového roku hodně zdraví není jen fráze. Je to totiž to nejdůležitější, co máme. Darujete-li svému blízkému, který rád jezdí na kole, přilbu, bude to dárek velmi cenný. Vybrat můžete například jednu z nejlehčích přileb na trhu, a to Cratoni Rocket se 23 větracími otvory a hmotností 195 gramů.

Barvy: Gree-Olive Matt (na snímku), černá, bílá, šedá a další
Cena: 1 999 Kč
Dodává: www.mojekolo.cz

 

 Pro vyjížďky v jakémkoliv nečase

Speciální hustší olej RSP Blue Oil je určen především pro mazání řetězu a měničů. Díky teflonové přísadě jej cyklisté ocení především při jízdách za vlhkého a nepříznivého počasí. Určen na veškeré pohyblivé části, efektivně si poradí i při vrzání.

Objem: 50 ml (kapátko)
Cena: 99 Kč
Dodává: www.cyklosvec.cz

 

 

Pro nejmenší cyklisty

 Odrážedlo je skvělý vynález pro mrňouse - zrychlí jim krok, naučí rovnováze. Je určeno dětem pro rozvoj stability a rovnováhy, proto může to být přípravou před prvním kolem. Odráželo Galaxy má ocelový rám a zadní brzdu, aby dítě vždy bezpečně zastavilo.

Barvy: zelená, oranžová, červená
Cena: 1 590 Kč
Dodává: www.galaxy-bike.cz

 

Vývrtka pro cyklistické nadšence

 Itálie je kolébka cyklistiky. A k Itálii patří neodmyslitelně také víno. Proto není divu, že italský komponentový gigant Campagnolo má ve své nabídce i vývrtku. Campagnolo Miro se může stát exkluzivním a praktickým dárkem pro skutečného milovníka cyklistiky.

Barvy: černá, červená
Cena: 1 747 Kč
Dodává: www.campagnolo-sirer.cz

 

Na dlouhé zimní večery

 Když kvůli sněhu a zimě na kole nejezdíte, proč si o něm alespoň nepřečíst? Vydavatelství Cykloknihy navíc před Vánocemi nabízí k nákupu knih cyklistický dres zdarma, získáte tak dva dárky v jednom. Můžete také objednat dárkové poukazy (v hodnotách 500 Kč, 1000 Kč a 1500 Kč) a nechat obdarovaného, aby si vybral knihu dle svého výběru.

Dodává: www.cykloknihy.cz

 

Něco extra pro cestovatele

 Chcete „svému“ cyklistovi nadělit něco skutečně exotického? Co takhle cykloturistický zájezd s CK Adventura, například na nejdelší cyklostezku na světě? Tou je Carretera Austral měřící 1000 kilometrů úchvatnou patagonskou krajinou a přes šest chilských národních parků.

Termín: 4. 2. 2011 - 26. 2. 2011
Cena: 71 900 Kč
Pořádá: www.adventura.cz

21.12.2010 - Ostatní - autor: redakce - 15784x

Související články

  1. Výzva Do práce na kole poprvé také v lednu
  2. Tipy jak na mráz, déšť a vítr
  3. Jak teplota ovlivňuje namazání řetězu a funkci řazení
  4. Fatbike hitem sezóny 2015
  5. Milý Ježíšku aneb tipy na vánoční dárky pro cyklisty
  6. Tipy na vánoční dárky pro děti a malé cyklisty
  7. V zimě jezte jinak než v létě, radí naši předkové i čínská medicína
  8. Stopa pro život odstartuje na Šumavě
  9. Zima ve Velkých Karlovicích: sjezdovky, běžky i relax
  10. Tip pro ledoborce: zimní cyklistické tretry Lake

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

  1. avatar
    #3 RadunaS - vloženo: 18.06.2011 v 21:30:01

    cyklo batoh

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #2 RadunaS - vloženo: 18.06.2011 v 21:29:40

    text

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #1 RadunaS - vloženo: 18.06.2011 v 21:26:39

    Taky jsem dlouho váhala, co koupit tomu svému cyklistovi k vánocům a nakonce jsem to vyhrál cyklistický batoh! Vybrat ten správný batoh na kolo mi dalo zabrat, ale na tady, na e-outdoor sem se s

    cyklo batohem vážně trefila!

    odpověz na tento komentář

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Vše pro děti / henryjones116

Programming Assignment Helper

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Reklama