Články

Cykloveletrh Eurobike 2018 bude rekordní

Cykloveletrh Eurobike 2018 bude rekordní

Německý veletrh Eurobike ve Friedrichshafenu čeká změna termínu - v roce 2018 se bude konat už na začátku července. A změna se setkala i se zvýšeným zájmem vystavujících. Pořadatel veletrhu očekává 1350 vystavovatelů z řad výrobců jízdních kol, doplňků a dílů.

 

Friedrichshafen přivítá v příštím roce již 27. ročník světově význameného cyklistického veletrhu, a to v termínu od 8. do 10. července 2018. Eurobike bude mít nový koncept a měl by více směřovat ke svým kořenům - komunikaci výrobců a distributorů, představení kolekcí pro novou sezónu a s tím spojenou spolupráci firem pro plánování nových kolekcí.

 

Vedení veletrhu zaznamenává velký zájem vystavovatelů o místo v halách výstaviště ve Friedrichshafenu už teď, celkově očekává účast až 1350 vystavovatelů. Již teď je navíc patrný přesun byznysu směrem k elektrokolům - tato oblast je zatím stále nejvíce rostoucí v rámci cyklobyznysu a potvrzují to i statistiky pořadatelů Eurobiku.

"Ještě nikdy jsme neměli v tuto dobu takový enormní zájem o výstavní prostor jako teď. Roste počet zahraničních vystavovatelů a je cítit stále ještě silný nárůst e-mobility, pohonných jednotek elektrokol, komponentů a řešení mobility. Můžeme potvrdit i významný zájem značek z oboru cyklistického oblečení, dílů a doplňků," poznamenal Stefan Reisinger z organizačního výboru Eurobiku.

27. ročník veletrhu Eurobike bude určen jen pro odborníky a akreditované novináře. Ještě před samotným veletrhem budou probíhat od 4. do 7. července Eurobike Media Days v tyrolské dovolenkové destinaci Serfaus Fiss-Ladis a v sobotu 7. července před zahájením Eurobiku se uskuteční konference s možností schůzek pro OEM výrobce za zavřenými dveřmi.

Více informací o veletrhu Eurobike najdete na oficiálním webu www.eurobike-show.com a nebo na facebooku.

 

07.12.2017 - Akce - autor: Tomáš Gladiš - 6499x

Související články

  1. Je oceněné kolo budoucností nizozemského cykloprůmyslu?
  2. Rok 2017 bude rokem elektrokol: záplava novinek na Eurobiku
  3. Budoucnost cyklistiky: 12 pastorků a širší pláště
  4. Trendy v cyklistice pro rok 2013
  5. Sport Prague 06 obrazem
  6. Technika na Sportlife 05
  7. Eurobike 05 galerie #9
  8. Eurobike 05 galerie #8
  9. Eurobike 05 galerie #7
  10. Eurobike 05 galerie #6

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Vše pro děti / henryjones116

Programming Assignment Helper

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Reklama