Výlety

Dny horské cyklistiky na Valašsku 2012

Dny horské cyklistiky na Valašsku 2012

Dny horské cyklistiky budou tentokrát zahájeny slavnostním otevřením Bike Parku Kyčerka v sobotu 23.6. 2012 a ukončeny budou ČP ve sjezdu na Razule 15.7. 2012. Mezitím budou probíhat, jako tomu bylo v minulých ročnících, plánované vyjížďky. Opět se bude na co těšit!

Do valašských kotárů opět zamíří cyklisté na horských kolech. Od 23. června, kdy bude slavnostně spuštěn provoz v Bike Parku Kyčerka, budou totiž až do půlky července v Javornících a Vsetínských vrších probíhat tradiční Dny horské cyklistiky.

O tom, že Valašsko je výbornou lokalitou pro cyklistiku a horská kola, jste se již mohli na našich stránkách několikrát dočíst. Tipy na výlety do této příjemné krajiny jsme vás pozvali například Do Vsetínských vrchů a Javorníků na horském kolenebo na Cyklostezku podél Vsetínské Bečvy. Projedete se v kopcích, ale i podél řeky. K dispozici vám je více než sedm set kilometrů značených tras různé obtížnosti a každá vyjížďka je doplněna malebnými výhledy do rázovité valašské krajiny s typickými dřevěnými chalupami a stády ovcí na úbočích. Jedním z center oblasti je třeba obec Velké Karlovice, kterou lze bez váhání nazvat mekkou cyklistiky.

 

 

V rámci programu Dnů horské cyklistiky pro vás budou opět připraveny vyjížďky s místním průvodcem - ušetříte si tak mnoho času, starostí a hledání v mapách, protože kdo jiný se ve valašských kopcích vyzná lépe než domácí bikeři? Každý z vyjížděk je zaměřena tak, aby účastníkům přinesla co nejvíc nových dojmů, informací a zkušeností. Na své si zde navíc přijdou i cyklistky, pro něž je připraven speciální program a vyjížďky dle jejich chuti. A znovu je připravena i perlička v podobě nočního přejezdu Javorníků!

www.trails.cz

 

Seznam stránek článku:

  1. Dny horské cyklistiky na Valašsku 2012
  2. Rozpisy jednotlivých vyjížděk
18.06.2012 - Aktuálně - autor: redakce - 16439x

Související články

  1. Vrchařská koruna Valašska letos i s beneficí
  2. Spojte podzimní cyklistiku s Karlovským gastrofestivalem
  3. Noční přejezd Javorníků: ojedinělá MTB vyjížďka na Valašsku
  4. Vrchařská koruna Valašska pokračuje v překonávání rekordů
  5. Vrchařská koruna Valašska 2016 bude rekordní
  6. Účastníci a příznivci Vrchařské koruny Valašska se sešli na Soláni
  7. Vrchařská koruna Valašska 2016 startuje 2. dubna
  8. Vrchařská koruna Valašska 2016: zážitky i poznání
  9. Ve Velkých Karlovicích si můžete na výlety půjčit elektrokolo
  10. Novinky pro cyklisty ve Zlínském kraji a na východní Moravě

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama