Výlety

Pořádná výzva nejen pro cyklisty: Praděd. Lysá Hora. Pustevny

Pořádná výzva nejen pro cyklisty: Praděd. Lysá Hora. Pustevny

Není výzva jako výzva, a tak kdo rád zažívá něco mimořádného a chce překonat sám sebe, má ideální příležitost – stát se členem klubu 3xTOP, který založili bývalí cyklo závodníci. Aby se stal člověk členem, musí během 24 hodin absolvovat předem určenou trasu na jeden z severomoravských vrcholů. Kolikrát a jak?

 

Praděd. Lysá Hora. Pustevny. Tři severomoravské vrcholy. Každý je jiný, ale jedno mají společné. Až magickým způsobem přitahují tisíce lidí, kteří se na ně pravidelně vracejí. Ti, kdo hledají výzvy, rádi zažívají něco mimořádného a chtějí překonat sami sebe, teď mají o důvod víc se na tyto tři moravské vrcholy vydat. Motivací je členství v originálním klubu 3xTOP. 

Praděd

Členem klubu 3xTOP se stane každý, kdo absolvuje během 24 hodin určenou trasu na kole, koloběžce nebo elektrokole. Během ní je třeba zdolat vybraný vrchol rovnou 3x. V případě Pusteven tak cyklisté nastoupají 2113 výškových metrů, u Lysé hory a Pradědu je to přes 3100 metrů. Každá z tras měří přes 100 kilometrů. Nejdelší je „pustevenská“ s celkovou délkou 145 kilometrů. 

Pustevny

„Chceme dát lidem, kteří mají rádi pohyb, možnost zažít se svými blízkými neobvyklých 24 hodin, na které jen tak nezapomenou. Věřím, že vidina členství v klubu pro ně bude velkou motivací. Klub není pro každého a být jeho členem znamená, že člověk zvládl něco, k čemu se spousta jiných ani neodhodlala,“ přiblížil hlavní poslání klubu jeden z jeho zakladatelů Pavel Bědajanek.  

A co je tedy třeba pro členství v klubu 3xTOP udělat? Je nutné se přihlásit předem ke zdolání trasy na webu klubu. Poté obdrží adept na členství e-mailem licenci se svým jménem. Na trase je několik kontrolních bodů, na kterých otiskne razítko do licenční karty. Po zdolání celé trasy odešle licenci organizátorům, kteří provedou zápis do klubu. Úspěšný člen získá certifikát a může využívat slevy u partnerů projektu. Hlavně ale může být hrdý sám na sebe a pochlubit se kamarádům.

 

Více informací je uvedeno na webu klubu www.3xtop.cz.

 

  

 

30.05.2016 - S dětmi - autor: Press news - 13435x

Související články

  1. Nový cíl na Lysé hoře v Beskydech: obnovená Bezručova chata
  2. Na Praděd, nejvyšší horu Moravy, na kole
  3. S kočárky na vrchol: tentokrát na Pustevny
  4. 11. ročník akce „Nejen s kočárky na Lysou horu“
  5. Lysá hora: královna Beskyd

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Jízdní kola / befef37145

trust extension

Reklama