Články

Pro jízdní kolo či elektrokolo do Citybikes

Pro jízdní kolo či elektrokolo do Citybikes

Společnost Citybikes je průkopníkem městské cyklistiky v ČR. Vyrábí a prodává jízdní kola a také elektrokola a nemalou součástí ve výčtu jejích služeb jsou mimo jiné přestavby na elektrokola.

 

Společnost Citybikes, s.r.o. vznikla v březnu 2006 jako první specializovaný obchod s vybavením pro městskou cyklistiku. Společnost provozuje e-shop a kamennou prodejnu v Praze Vršovicích a v jejím sortimentu najdete nejen městská kola a skládací kola, ale i elektrokola nebo jízdní kola v retro stylu. Samozřejmostí je také nabídka doplňkového vybavení jako jsou cyklosedačky, helmy, blikačky, brašny, košíky, cyklozámky a mnohé další doplňky.

Firma si zakládá na individuálním přístupu. Zákazníkům radí s výběrem vhodného kola z hlediska vkusu, zamýšleného používání, tělesných proporcí, věku i fyzické výkonnosti. Nedílnou součástí je služeb je servis jízdních kol a elektrokol, ale i repase starších bicyklů. Specialitou jsou opravy a údržba nábojových převodovek SRAM, Shimano a Sturmey Archer.

Přestavba jízdního kola na elektrokolo

Velmi vyhledávanou službou je i přestavba na elektrokolo, díky které se vaše stávající jízdní kolo pomocí elektrifikační sady promění jako mávnutím kouzelného proutku na elektrokolo. Přestavbami se technici firmy zabývají už více než šest let. 

„Přestavbami jízdních kol na elektrokola se zabýváme již více jak 6 let a díky našim zkušeným technikům můžete mít nové elektrokolo bez starostí,“ říká jednatel společnosti Citybikes Martin Říha, jehož slova potvrzují zkušenosti stovek spokojených zákazníků.

Kolos No3

Aby toho nebylo málo, zabývá se firma také výrobou kol vlastní značkyKolos®, které lze sestavovat podle přání zákazníka formou on - line konfigurátoru jízdních kol. Však také na tomto poli firma zaznamenala velký úspěch, když v závěru loňského roku vyhrála společnost Citybikes zakázku na výrobu a dodávku elektrokol pro Evropský parlament v Bruselu. Mezi různými nabídkami zvítězil model vlastní značky společnosti –  elektrokolo Kolos No3„Potěšilo nás, že jsme naše zkušenosti s výrobou elektrokol mohli zúročit v takovéto prestižní zakázce,“ dodává Martin Říha. Výroba tohoto modelu probíhá v Praze Hostivaři.

Společnost Citybikes napomáhá rozvoji městské cyklistiky formou propagace a osvěty, ale i podporou aktivit společností propagujících městskou cyklistiku. Ta vyústila ve strategickou spolupráci s občanským sdružením Auto*Mat. Společnost Citybikes je tedy nesmazatelnou součástí rozvoje městské cyklistiky v České republice.

Pokud zvažujete pořízení elektrického kola nebo přestavbu vašeho kola na elektrokolo navštivte prodejnu Citybikes. Ochotně Vám poradí a nabídnou profesionální řešení. 

 

10.05.2016 - Elektrokola - autor: Komerční článek - 8637x

Související články

  1. Španělská Orbea představila městského krasavce Diem
  2. Specialized Turbo Porto praktický náklaďák
  3. Bosch eBike Systems se zasadí o účinnější recyklaci baterií 
  4. Český ráj outdoor rozšiřuje nabídku o kompletní cyklo vybavení
  5. Gogoro představuje Eeyo 1, ultralehké elektrokolo do města
  6. Elektrická silnička od Maserati má prestižní cenu za design
  7. Oslavte 25 let Českého ráje s 20% slevami na vše
  8. UCI zavádí mistrovství světa na e-biku
  9. General Motors chce vyrábět elektrokola
  10. Leaos je elektrický single-speed s odnímatelnou baterií

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

  1. avatar
    #1 David ch - vloženo: 27.04.2016 v 07:53:00

    jen taková maličkost, fi Citybikes, neumí opravit planetovou převodovku Shimano, když jsem loni poptával opravu, byl jsem odkázán na fi Paul Lange což je jen velkoobchod, který ani neservisuje a ani nedodává mimo obchodní firmy

    odpověz na tento komentář

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama