KOLO.cz

Reklama

Na serveru Kolo.cz nabízíme širokou škálu inzerce. Napište nám a přesvěčte se sami.

- INZERCE ZDARMA! - Naše servery můžete využít pro zviditelnění vaší společnosti nebo vašeho produktu pomocí bannerové inzerce, tiskových zpráv, testů či představování. Internet však skýtá obrovské netradičních možností jak upozornit návštěvníky stránek o vaší firmě či produktu. Nevěříte? Přesvěčte se sami, novým klientům nabízíme týden inzerce zdarma!

- JAK NA TO? - Sledujeme aktuální trendy v internetové reklamě. Nechte si od nás poradit jak internetu využít! Napište si o více informací.

- BUĎTE VIDĚT! - Na serveru Kolo.cz nabízíme přehledný katalog kol úzce spjatý s katalogem maloobchodních prodejen. Využijte dalšího prodejního kanálu vašich produktů za minimum financí!

- FOTOGRAFOVÁNÍ - Nabízíme vám naše kapacity fotografického studia a fotografů na zhotovení produktových fotografií pro vaše propagační účely v tisku nebo na internetu. Obrátit se na nás mohou i cyklistické týmy, nafotíme podpisové karty, propagační brožury nebo přímo závody.

- AFFILIATE PROGRAM - provizní spolupráce s internetovými obchody. Chcete se dozvědět více? Napište nám 

- TISKOVÝ SERVIS - Nejste spisovatelé a nevíte si rady s představením vašeho produktu v tiskové zprávě? Svěřte psaní nám. 

- OTESTUJEME - Máte zájem O RECENZI nebo PŘEDSTAVENÍ VAŠEHO PRODUKTU na našich serverech? Není nic jednoduššího než si rezervovat naše kapacity. 

DOTAZY, POPTÁVKY VYŘÍDÍME NA EMAILU: jan.nemec@mtbs.cz

 

Kolo.cz je součástí rodiny cyklistických webů, které vydává společnost Cyclingmedia s.r.o. Ke správě reklamních kampaní a sledování návštěvnosti využíváme nástrojů společnosti Google. Díky tomu vám můžeme poskytnout přesná data o vašich kampaních a našich čtenářích, tak aby byla spolupráve efektivní

28.11.2009 - Kolo.cz - autor: Petr Bureš - 33932x

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Jízdní kola / befef37145

trust extension

Reklama