Články

Značka Pirelli se pustila do výroby cyklistických plášťů

Značka Pirelli se pustila do výroby cyklistických plášťů

Pneumatikářský gigant představil nové pláště PZero a zároveň představil nové webové stránky věnované cyklistickému sortimentu své značky.

 

Pokud se jen trochu zajímáte o auta nebo motorsport, není vám značka Pirelli cizí. Pátý největší výrobce pneumatik (Bridgestone, Michelin, Continental a Goodyear) je dnes nadnárodní společností se sídlem v Miláně. A právě odtud přišla zpráva o nových stránkách pro cyklistickou sekci velo.pirelli.com, kde Pirelli nabízí sortiment svých plášťů pro jízdní kola.

 

Možná si říkáte, co je to za novinku, ale vězte, že tradice cyklistiky a Pirelli je delší, než by se mohlo zdát. Firma se totiž v cyklistice pohybuje už dobré století - když se jelo v roce 1909 první Giro d'Italia, společnost už vyvíjela kola! A z 49 účastníků prvního ročníku Gira startovalo 30 z nich na pláštích Pirelli. Závodil na nich i legendární Fausto Coppi, takže pro Pirelli je to vlastně jen návrat ke kořenům.

V prodeji cyklistického zboží se Pirelli bude opírat o bohatou distribuční síť, která zahrnuje celou Evropu včetně České republiky. Našeho trhu se zatím netýkají nové služby e-commerce a tak si zatím pláště Pirelli nemůžete koupit přes oficiální e-shop Pirelli, ale je možné, že časem se Česká republika po bok Itálie, Francie, Španělska, Německa či zemí Beneluxu, kde již tento servis funguje, také zařadí.

V nabídce Pirelli dnes najdeme silniční pláště PZERO VELO, což jsou univerzální pláště a jejich závodní verzi PZERO VELO TT a celoroční produkt určený i pro zimní měsíce PZERO VELO 4S. Značka svůj sortiment postupně rozšiřuje a v její nabídce tak můžeme brzy očekávat i pláště pro městská kola a MTB.

 

Kromě plášťů se pneumatikářská společnost pustila i do výroby doplňků pro cyklisty - jako první vlaštovka tak vznikla edice špičkového cyklistického oblečení, které značka Pirelli vyrobila společně s tradiční italskou značkou Castelli, jež obléká mimo jiné prvodivizní britskou cyklistickou stáj Sky.

Že jsou cyklisté pro Pirelli důležitou skupinou potenciálních klientů dokládá také internetový magazín Veloworld, který najdete zde: https://veloworld.pirelli.com/.

 

04.12.2017 - O čem se mluví - autor: Tomáš Gladiš - 5786x

Související články

  1. Trumf proti defektům: Nexo Tires a Ever Tires
  2. Na jaký tlak nafouknout pláště?
  3. Prototyp kol ERW nepočítá se vzduchem ani s defekty
  4. Co se starými plášti? Nový opasek!
  5. Jak vybrat pláště na jízdní kolo

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

  1. avatar
    #3 Ivetka63 - vloženo: 22.04.2018 v 12:42:54

    Já jsem byla v Cyklospecialitách v Brně půjčovat si koloběžku, je to super na výlet s rodinnou

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #2 Alice85 - vloženo: 18.04.2018 v 13:05:54

    Běžte se podívat do obchodu Cyklospeciality v Praze, já tam koupila opravdu nádherné městské kolo

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #1 Jirkas23 - vloženo: 16.04.2018 v 16:10:20

    Poradíte mi kde bych koupil v Praze kvalitní městské kolo pro manželku?

    odpověz na tento komentář

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Vše pro děti / henryjones116

Programming Assignment Helper

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Reklama