GCN+ končí, Warner Bros. Discovery konsoliduje své služby

 
Společnost Global Cycling Network (GCN) dnes oznámila, že v úterý 19. prosince ukončí ve všech zemích a regionech provoz služby GCN+ a související aplikace.

Podle prohlášení, které GCN vydala, přichází toto rozhodnutí od její mateřské společnosti Warner Bros Discovery (WBD) a je vedeno její globální strategií "konsolidovat své streamovací služby a nabízet obsah na méně místech".

 

V Evropě budou mít nyní předplatitelé GCN+ možnost předplatit si přístup k Discovery+, Eurosport nebo Eurosport Extra, kde mohou zákazníci i nadále sledovat živé přenosy z cyklistiky. 

Pokud jste patřili i vy mezi předplatitele a sledovali jste přímé přenosy Světového poháru horských kol právě na této platformě, mělo by vám - podle vyjádření GCN - být vyplacena poměrná náhrada. 

Na trzích mimo Evropu společnost WBD přezkoumává způsob, jakým je obsah poskytován jejím fanouškům.

Webové stránky GCN a několik kanálů GCN na YouTube budou nadále fungovat jako obvykle.

Mluvčí společnosti GCN v rámci prohlášení uvedl: "Jsme opravdu hrdí na všechno, čeho jsme za poslední čtyři roky dosáhli s GCN+ a aplikací GCN, od všech přímých přenosů závodů až po více než 200 filmů, které jsme natočili.

15.11.2023 - Ostatní - autor: Jan Nemec - 6430x warnes bros gcn+ gcn
Zapojte se do diskuze

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #6 michal-j - vloženo: 24.11.2023 v 13:15:30

    odpověď na karel.neugebauer.7 — #5 eurosport aplikace na apple tv zrušená nikdy nebyla, jen se měnil název a ikona aplikace... v dubnu mi končí roční předplatný, tak jsem zvědavej, co bude pak

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #5 karel.neugebauer.7 - vloženo: 22.11.2023 v 14:14:47

    odpověď na germano — #4 Děkuji za shrnutí a stejné teoretizování jako článek. Číst umím. Tak zaprvé, aktuálně není možné si v ČR Discovery+ předplatit viz.: https://www.discoveryplus.com. Eurosport Extra je co a kde se to dá předplatit? Na webu eurosport.com je jen jedno předplatné (o více než třetinu dražší než GCN+) a to jsem v létě zrušil, protože zrušili apku pro AppleTV (měli nahradit apkou pro Discovery+, ale doteď není dostupná, support nefungoval - odpověďi s 2 měsíčním zpožděním) a funkčnost byla dle větru + některé pořady tam nevysílali. Takže zeptám se polopaticky: Vy už jste si něco předplatil a funguje to stejně dobře jako GCN+? Předpokládal bych od novinářů, že neteoretizují, ale že si dané služby předplatí a napíšou svou zkušenost. Jenže to vypadá, že jen převzali informaci, kterou stejně všichni víme ale nic neověřili. Takové články jsou k hovnu (a hlavně že jsou prošpikovány tunou reklamy).

    1. na tento komentář reaguje michal-j — #6
    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #4 germano - vloženo: 20.11.2023 v 12:24:35

    odpověď na karel.neugebauer.7 — #3 Čtěte pozorně: V Evropě budou mít nyní předplatitelé GCN+ možnost předplatit si přístup k Discovery+, Eurosport nebo Eurosport Extra, kde mohou zákazníci i nadále sledovat živé přenosy z cyklistiky. O cenách se ve zprávě nehovořilo, nicméně se dá předpokládat, že k dramatickému navýšení ceny nedojde.

    1. na tento komentář reaguje karel.neugebauer.7 — #5
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #3 karel.neugebauer.7 - vloženo: 16.11.2023 v 20:48:58

    odpověď na germano — #2 Jj to já taky. Se právě ptám, která služba od discovery toto nahradí? A kolik si za to řeknou. Nevím od čeho tady ti novináři jsou. Hlavně tuny reklam a informace tak napůl. 🙁

    1. na tento komentář reaguje germano — #4
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #2 germano - vloženo: 16.11.2023 v 18:24:39

    odpověď na karel.neugebauer.7 — #1 Já platil tuším 650 Kč roční předplatné a nelituji.

    1. na tento komentář reaguje karel.neugebauer.7 — #3
    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #1 karel.neugebauer.7 - vloženo: 15.11.2023 v 21:54:38

    A cena? Už jste si to někdo předplatil?

    1. na tento komentář reaguje germano — #2
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744