Články

Chystá se třetí ročník veletrhu For Bikes

Chystá se třetí ročník veletrhu For Bikes

Jaro již velmi hlasitě klepe na dveře, dává o sobě znát stále citelněji. Ruku v ruce s přírodou se začnou probouzet i cyklisté. Ti zaplaví silnice, cyklostezky, lesní a polní cesty. Cyklistickou sezonu v Praze odstartuje již třetí ročník cyklistického veletrhu For Bikes.

Ve dnech od 30. března do 1, dubna se sjedou milovníci jízdy na kole na výstaviště v pražských Letňanech. „I letos nabídneme návštěvníkům větší zážitek, připravena je totiž nová hala a daleko více vystavujících firem. Zájem vystavovatelů roste a to nás těší, návštěvníci tak jistě neodejdou zklamaní,“ informuje manažer veletrhu Pavel Hájek.

Veletrh se bude v letošním roce odehrávat ve znamení bezpečnosti. For Bikes ponese motto "Společně - Bezpečně". Záměrem je totiž propagace bezpečné jízdy na kole, a to zejména používání cyklistických přileb. Hlavním partnerem této akce je BESIP a síť prodejen Hervis.

 

"Sám na kole dost často jezdím, a když vidím, kolik lidí stále ještě riskuje a jezdí bez přilby, tak se opravdu divím. Chceme lidem ukázat, že dnes nosit přilbu není jen bezpečné, ale v mnoha případech i dost cool," vyjádřil se na adresu nosného tématu For Bikes Hájek.

Každý, kdo si zakoupí vstupenku na For Bikes, bude na ní mít kupon na slevu 15 % pro nákup cyklisticklé přilby ve vybraných obchodech v termínu od 1. 4. do 1. 5. 2012. Obchodů je nyní již 30 po celé České republice.

 

 

Že si na poslední březnový víkend vyplatí udělat čas je jasné. Nejen, že si na veletrhu budou návštěvníci moci „osahat“ cyklistické novinky, vybavit se jimi na sezonu nebo si vybrat aktivní dovolenou, ale budou se moci stát i majiteli zbrusu nového kola za téměř 60 tisíc korun.

Firma Bretton s.r.o. bude totiž i v letošním roce hlavním partnerem výherní soutěže pro všechny návštěvníky For Bikes 2012. Společně s pražskou firmou Eurobike Praha 8 předá na veletrhu 1. 4. 2012 devětadvaceti palcové celoodpružené kolo Trek Superfly 100 vylosovanému šťastlivci.

 

 

Organizátoři nezapomněli ani na děti, pro které je připravena speciální dráha. Bavit se budou i dospělí, připraven je totiž bohatý doprovodný program v podobě fotografických výstav, prezentací historických kol nebo vyprávění světoběžníků.

Bohatý bude i doprovodný program, chystají se trialové a BMX závody a rovněž i exhibice nejlepšího českého flatlandisty Dominika Nekolného. Fanoušci sportu se budou moci setkat i s několikanásobným paralympijským vítězem Jiřím Ježkem /stánek Duratec/ nebo mistrem republiky na silnici Petrem Benčíkem /stánek Colnago/.

 

Současně s veletrhem For Bikes budou v pražských Letňanech probíhat i veletrhy For Outdoor a For Caravaning. Pro milovníky aktivního života v přírodě tedy ideální místo, kde odstartovat letošní sezonu.

Veletrhy budou denně otevřeny od 10:00 hodin, v pátek se brány zavřou v 19:00, v sobotu a v neděli v 18:00. Vstupenky v ceně 100 Kč budou k dispozici na místě.

A nezapomeňte, že pokud dorazíte do Letňan na kole, máte vstup ZDARMA! Nabídka platí denně do 12:00 hodin. Doma si rozhodně nenechte přilbu a zámek na kolo!

Více na www.forbikes.cz

08.03.2012 - Akce - autor: Press news - 5725x

Související články

  1. Promítací festival Cyklofest Plus už zítra na For Bikes!
  2. Za měsíc se otevřou brány FOR BIKES 2017
  3. V sobotu v rámci For Bikes na Cyklofest Plus
  4. Co zajímavého bude k vidění na For Bikes 2016?
  5. For Bikes 2016: v soutěžích se dají vyhrát celkem tři kola
  6. Veletrh For Bikes 2016 už za necelé dva týdny
  7. Festival cyklistiky a cestování na kole na veletrhu For Bikes
  8. For Bikes hostí největší přehlídku elektrokol v ČR
  9. Letošní veletrh For Bikes se uskuteční na konci března
  10. Doražte na For Bikes na kole a vstup máte zdarma!

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama