Domů » Rady

Rady

Dětská odrážedla Ybike nejsou jen hračkami

Dětská odrážedla Ybike nejsou jen hračkami

Ybike (čteno vajbajk) dětská odrážedla upoutají jedinečným designem a robustní konstrukcí připomínající motorku. Navíc již dvouleté děti motivuje k pohybu a napomáhá jim získat stabilitu a rovnováhu a následně lehce přejít na klasické kolo bez potřeby balančních koleček. Je tedy výborným tipem na vánoční dárek pro kluky i holčičky.

Kdo z nás jako dítě nezáviděl dospělým skutečnou motorku? Ještě teď možná někteří z nás v duchu přidávají na řídítkách plyn a adekvátně tomu vyluzují drnčící zvuky motoru… Jako dospělí nyní můžeme svým dětem podobné touhy splnit.

Dětské odrážedlo Ybike, novinka na našem trhu, má původ až v dálné Jihoafrické republice, od loňského roku jsou však s úspěchem prodávána i v Evropě a nově se dostala i na český trh. S

 designem motorky přináší nadčasový a reálný vzhled, který udělá radost nejen každému malému klukovi, ale i holčičkám. Na Ybiku navíc mohou začít sportovat již od dvou let - důmyslná konstrukce se zdvojeným zadním kolem totiž pomáhá i těm nejmenším sportovcům držet stabilitu, ale zároveň ji nepřebírá zcela. Bezpečně tak vybízí k rozvoji motorických dovedností včetně koordinace. Když se pak děti učí jezdit na kole, zvládnou díky tomu snáze přejít na klasické kolo bez potřeby balančních koleček

Jedinečný design odrážedla Ybike se vyznačuje robustní bezúdržbovou konstrukcí. Předsunuté přední kolo vytváří široký prostor pro volný pohyb nohou a zakrytí zadních kol chrání děti před tím, aby si bolestivě najely na vlastní nohy. Široké sedátko je umístěno uprostřed mezi koly a chrání dítě před převrhnutím vpřed či vzad. Široká kola navíc snadno překonávají terénní nerovnosti, děti si tak mohou bez problému zajezdit i na trávníku, štěrku či na nezpevněné polní cestě u lesa při procházce s rodiči.

Zdravotní nezávadnost a získaná ocenění

ybikeOdrážedlo Ybike bylo konstruováno v takových rozměrech, které plně splňují požadavky na ergonomii. Stačí, aby dítě uchopilo 30 cm široká řídítka, pohodlně se usadilo a pak již bezpečně kráčelo či balancovalo s jistotou stability. I přes nízko umístěné těžiště dítěte, sedátko leží ve výšce pouhých 26 cm, umožňuje YBIKE dětem rychlou, avšak zároveň bezpečnou a pohodlnou jízdu. Ybike rozvíjí nejen statickou a dynamickou rovnováhu, ale také vzájemnou koordinaci rukou, očí a nohou. Posiluje nohy a přispívá ke správnému držení těla. Odrážedlo váží 4,1 kg a měří 85 cm.

Robustní a pevné stavby odrážedla bylo docíleno použitím kvalitního vstřikolisového plastu, z něhož je konstruována jak kostra motorky, tak přední i zadní kolečka. Konstrukce snese až 50kg zátěž a nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, což ocení hlavně rodiče. Netradiční a nadčasový design odrážedla je dílem designového studia Chrome Cherry Design Studio z Jihoafrické republiky. Ybike ztělesňuje moderní a elegantní minimalistický design s reálnými tvary motorky, díky čemuž dokáže okamžitě nadchnout dítě i rodiče. Odrážedlo je vyráběno ve třech barevných provedeních: modré, oranžové a zelené.

Odborná ocenění

Během několika málo let si nápad tvůrců z Jihoafrické republiky zamilovaly děti po celém světě a obdržel i dvě ocenění: V roce 2007 získal v Jihoafrické republice třetí místo v kategorii Batole v soutěži Hračka roku a v roce 2009 ocenění Design roku v kategorii Hračky od společnosti SABS.

Ybike je nositelem ochranné známky CE a splňuje požadavky evropské normy EN 71 na bezpečnost hraček (mechanické a fyzikální vlastnosti, ostrost hran, nehořlavost či např. složení materiálů) i požadavky mezinárodního standardu ISO pro bezpečnost hraček ISO 8124. YBIKE je s úspěchem prodáván nejen v zemi svého původu, tedy v Jihoafrické republice, ale také v USA, Kanadě, Austrálii, Japonsku, Vietnamu, Thajsku i po celé západní Evropě.

ybike

 

Designovou novinku YBIKE na český trh dováží výhradně společnost HANAME, dovozce a distributor dětského a sportovního vybavení. Odrážedlo, resp. motorku pro nejmenší, pořídíte za doporučovanou maloobchodní cenu od 1.290,- Kč na e-shopu www.hracky-miminka.cz nebowww.ybike.cz, kde naleznete také veškeré informace o výrobku a kde si rovněž můžete prohlédnout prostorové 3D zobrazení i video s jízdou. Prodejce navíc garantuje prodlouženou 30 denní lhůtu na možnost vrácení peněz.

16.11.2010 - Pro děti - autor: Tisková zpráva - 16943x

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

  1. avatar
    #4 Andrea.raskova - vloženo: 06.07.2018 v 00:06:26

    Tak díky moc, dívala jsem se, že odrážedla jsou hodně pěkná a hlavně masivní, takže i něco vydrží. Mám ho objednané.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #3 Veronicicka - vloženo: 04.07.2018 v 09:46:50

    Já jsem ho kupovala synovi v Brně v obchodě https://www.cyklospeciality.cz/detska-odrazedla/

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #2 Eda968 - vloženo: 03.07.2018 v 18:22:02

    Také jsem ho hledal po netu a nenašel, chtěl bych ho koupit synkovi k narozeninám.

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #1 Andrea.raskova - vloženo: 02.07.2018 v 13:10:27

    Koupíme někde i dřevěné dětské odrážedlo?

    odpověz na tento komentář

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Jízdní kola / sumitihomelen

Loans borrowing without collateral

Vše pro děti / renderspoint

3D Architectural Rendering Services

Vše pro děti / Jameessmith

Need help with your assignments in London?

Reklama