Články

Firma CamelBak

Firma CamelBak

Výrobce hydratačních systémů CamelBak se společně s neziskovou organizací Water.org snaží zlepšit situaci bezmála 900 milionů lidí, kteří se obtížně dostávají k pitné vodě. Druhý rok spolupráce CamelBak zahájil představením limitované edice speciální lahve Groove.

Nezisková organizace Water.org byla založena hercem a režisérem Mattem Damonem a sociálním prostředníkem Barum Whitem. Za jednadvacet let již organizace pomohla stovkám komunit žijícím v prostředí Afriky, jihovýchodní Asie a střední Ameriky, a to především zpřístupněním zdrojů čisté pitné vody a sanitací.

 Jen za uplynulý rok se díky práci Water.org k čisté vodě dostalo deset tisíc lidí. A na základě přes rok trvající spolupráce nyní firma CamelBak, která je lídrem ve výrobě hydratačních systémů a doplňků, připravila limitovanou edici lahve Groove v designu neziskové organizace Water.org.

Láhev Groove má přímo ve slámce zabudovaný uhlíkový filtr, díky kterému můžete mít na cestách nebo při sportu vždy po ruce čerstvou vodu bez nepříjemných pachutí. Díky tomu stačí do lahve natočit vodu z jakéhokoliv zdroje pitné vody a hned máte čerstvou vodu s výbornou chutí. Láhev má patentovaný ventil Big Bite bránící rozlití a je vyrobena z materiálu Tritan, díky čemuž je 100% zdravotně nezávadná a odolná. Také se snadno čistí, a to i v myčce. Dodávána je v objemech 0,6 a 0,75 litru v cenách 599,- respektive 649,- Kč.

Limitovanou edici lahve Groove ale v obyčejném obchodě nekoupíte. Objednat je můžete přes web neziskové organizace Water.org nebo Amazon. Z každé lahve Groove v limitované edici Water.org daruje firma CamelBak deset dolarů na podporu iniciativy spolupracující neziskové organizace.

30.11.2011 - O čem se mluví - autor: redakce - 5146x

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Jízdní kola / sumitihomelen

Loans borrowing without collateral

Vše pro děti / renderspoint

3D Architectural Rendering Services

Reklama