Domů » Rady

Rady

Nové reflexní oblečení pro vyšší bezpečnost od Sugoi

Nové reflexní oblečení pro vyšší bezpečnost od Sugoi

Všichni víme, jak důležitá je bezpečnost na cestách zvlášť za horších světelných podmínek. Česku zatím vládne léto, ale podzim a s ním se zkracující dny nutně přijdou. Bránit se jim můžete v oblečení Sugoi, které představilo novou neonovou kolekci bezpečeného oblečení nejen pro cyklisty.

Značka Sugoi si za bezmála 30 let na trhu vybudovala pozici světové špičky ve výrobě cyklistického, běžeckého a triatlonového oblečení a doplňků. Nyní přichází s novou kolekcí oblečení, které zvyšuje viditelnost sportovce za šera, v dešti, mlze či za tmy. Jak jsme již psali v článku Na kole musíte být vidět, je využití světel, odrazek, ale i reflexních prvků a oblečení při jízdě na kole v podzimním a zimním období prakticky nutností.

 

Právě na bezpečnosti svých produktů značka Sugoi zapracovala a v kolekci pro zimu 2013/2014 představila cyklistické doplňky a oblečení v zářivých neonových barvách, které přinášejí výrazný nárůst viditelnosti cyklistů na cestě. Namísto malých reflexních log a prvků zvýrazní oblečení Sugoi celou postavu sportovce při pohybu, takže je dotyčný lépe vidět a řidiči mohou i lépe rozpoznat jejich rychlost a předpokládat jejich směr pohybu a tím si také udržet bezpečný rozestup.

 

Neonová kolekce Sugoi vám umožňuje obléci se do reflexního doslova od hlavy až k patě. Z praktických doplňků naleznete v kolekci kromě návleků na tretry, které jsou vodě a větru odolné, také návlek na přilbu a hřejivé návleky na ruce. V nabídce má Sugoi také neoprenové rukavice pro chladné a deštivé dny, které jsou vyrobeny z neoprenu a chrání před větrem i deštěm, navíc se mohou pochlubit ergonomickým střihem a uživatele dotykových mobilních telefonů potěší vodivý materiál na ukazováčku, s nímž můžete telefon obsluhovat aniž by bylo nutné rukavice sundávat.

Jedním ze základních pilířů nové neonové kolekce je ale pláštěnka RPM Jacket. Ta přináší výborný poměr ceny a výkonu a její Hydro-Shield materiál má vodní sloupec 9000 mm. Voděodolná vlákna použitá pro výrobu bundy doplňují laminátované zipy, límeček z mikrofleecu a prodloužený zádový díl předurčuje tuto pláštěnku k použití právě u cyklistů. V pánské verzi bude bunda dodávána v neonově žluté, červené a azurové barvě. Pro dámy pak značka Sugoi připravila bundu v dámském střihu v podobných barevných kombinacích.

 

Další bunda z kolekce – Sugoi Versa Jacket – už vyhrála několik renomovaných testů, které ocenily její kombinaci funkčnosti a designu. V nové kolekci je tato bunda v nových zářivých barvách, přibylo na ní prvků z materiálu Ripstop a mesh pro lepší ochranu a ventilaci. Co však zůstává jsou skryté magnety, díky kterým se bunda během okamžiku změní ve vestu. Odnímatelné rukávy pak stačí složit do zadní kapsy bundy a můžete pokračovat ve vyjížďce. A stejně jednoduché je i zpětné nasazení rukávů nazpět, kdy s pomocí magnetů rychle a snadno rukávy zapadnou na své místo.

Sugoi Versa Jacket také získala nové reflexní prvky a dostupná bude v barvách červeno-bílá, azurová-bílá, černo-červená, černá, neonová žlutá, želená a modrá pro muže a pro ženy v kombinaci bílé a zelené, zelené, azurové, černé, růžové a neonově žluté. Cena je 99,90 Euro.

 

Bunda, která najde uplatnění po celý rok, je Sugoi Shift Jacket. Je vyrobena z vláken Shift, která mají diamantový vzor, a díky DWR povrchové úpravě je větru a vodě odolná. Nepřízni počasí odolávají i zipy a k funkčnosti přispívá několik chytrých detailů včetně například skvěle padnoucího mikrofleece límečku, ventilačním otvorům v podpaží a možnosti složit celou bundu do malého balíčku v případě lepšího počasí. Bunda se prodává za 79,90 Euro a je dostupná ve neonově žluté a černé barvě. Dodává se i jako vesta Sugoi Shift Vest, a to za 64,90 Euro.

www.sugoi.com

 

17.08.2013 - Doplňky - autor: redakce - 17636x

Související články

  1. Helmy na kolo jsou nepovinným, ale důležitým doplňkem
  2. 5 tipů jak nepřijít o kolo
  3. Nová letní kolekce dresů od značky Kalas
  4. Přilba, která vám sama zavolá pomoc
  5. Wheely zvyšuje úroveň viditelnosti cyklisty
  6. Zkontrolujte povinnou výbavu svého kola
  7. Povinné ručení pro cyklisty? Neexistuje, ale má alternativy
  8. Podmínky pro jízdu na kole a chůzi jsou lepší
  9. Bezpečnost cyklistů v New Yorku zvyšují i laserová světla
  10. Za větší bezpečnost: Shield TL upozorní auto na cyklistu

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama