Domů » Rady

Rady

Sada osvětlení od Biologic

Sada osvětlení od Biologic

Vidět a být viděn. Základní zásada provozu na pozemních komunikacích platí pro cyklisty dvojnásob. Nové osvětlení od Biologic slibuje kromě kvality i vysokou míru praktičnosti a funkčnosti, což zajistí vždy bezpečnou jízdu.

 

Sada předního a zadního osvětlení se širokými možnostmi nastavení, hliníkovým tělem a neotřelým designem zaručí, že na silnicích i cyklostezkách budete rozhodně vidět. Světlo lze nastavit v rozsahu 60 stupňů do všech stran, tudíž jej můžete umístit i na netradiční místa na kole. To je podle tvůrců světel Biologic Argus Safety Light řešením hlavních nedostatků většiny dostupných světel.

Jednoduché upevnění na kolo zajišťuje vysoce odolný gumový proužek. Díky němu jde přední bílé i zadní červené světlo připnout na řidítka, sedlovku, rám kola, přilbu nebo i batoh. Pásek je navíc vyměnitelný, což se hodí v případě jeho poškození nebo zničení. Vlastní světla mají hliníkové tělo a jsou voděodolná pro použití v jakémkoliv počasí. Jeden kus váží jen 35 gramů a se dvěma bateriemi dokáže v blikacím módu sloužit 140 hodin.

 

Při jízdě si můžete vybrat přerušovaný, nebo trvale svítící mód. Set Biologic Argus Safety Light využijete jak pro skládací kola, tak pro kola klasická a pořídíte jej za 490 Kč včetně DPH u dovozce značky BioLogic do ČR, kterým je www.azub.cz.

08.09.2014 - Doplňky - autor: Press news - 8108x

Související články

  1. Helmy na kolo jsou nepovinným, ale důležitým doplňkem
  2. 5 tipů jak nepřijít o kolo
  3. Přilba, která vám sama zavolá pomoc
  4. Wheely zvyšuje úroveň viditelnosti cyklisty
  5. Zkontrolujte povinnou výbavu svého kola
  6. Povinné ručení pro cyklisty? Neexistuje, ale má alternativy
  7. Podmínky pro jízdu na kole a chůzi jsou lepší
  8. Bezpečnost cyklistů v New Yorku zvyšují i laserová světla
  9. Za větší bezpečnost: Shield TL upozorní auto na cyklistu
  10. Jak vybrat cyklistikou helmu a jak má správně sedět?

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama