Domů » Rady

Rady

SimpleRent představuje sezónní půjčovnu dětských kol

SimpleRent představuje sezónní půjčovnu dětských kol

Znáte to. Dítě roste jako z vody a když mu chcete dopřát kolo odpovídající velikosti, museli byste každou chvíli kupovat nové. Je tu ale nové, v určitém ohledu revoluční řešení. Tak jako si můžete půjčit na sezonu lyže, se SimpleRentem si můžete pro své dítě půjčit i jízdní kolo.

 

„Vždycky mi bylo líto, když jsem viděl dítě skrčené na malém kole, které sotva jede. Nebo když jela malá cyklistka či cyklista natažený na obřím kole zděděným po starším sourozenci," vysvětluje důvody, které vedly k založení společnosti SimpleRent, její zakladatel a majitel Lukáš Jusko. "Právě tohle chceme a umíme změnit. Od teď už bude moci mít špičkové, značkové kolo a přesně padnoucí přilbu naprosto každé dítě!” prohlašuje sebejistě.

 

Společnost SimpleRent začala s půjčováním zimního vybavení pro děti a nyní chystá i svou letní verzi, tedy první sezónní půjčovnu dětských kol. “Zimu jsme přenesli na léto, děti by měly mít správné vybavení, takhle to bude pro mnoho rodičů jednodušší. To je náš cíl, je to výhodné po všech stránkách,” říká Jusko, který plánuje půjčovat kola na kalendářní rok, tzn. od ledna do prosince, během roku bude možnost si kolo či vybavení za mírný poplatek vyměnit. Zákazníci budou mít také jednu servisní prohlídku zdarma, další případný servis bude za zvýhodněných podmínek.

“Kolo má oproti lyžím velkou výhodu, že nemá lyžáky, které je nutné zkoušet. U kola stačí vědět výšku a zkušenosti dítěte, takže velké množství výpůjček se bude řešit přes internet. Kolo si vyberete na internetu a my jej pak pošleme k vám domů,” popisuje Lukáš Jusko. Další možností pak budou pobočky v Praze na Zličíně nebo Flóře. Samostatnou kapitolou je zavolání kompletně vybavené Mobilní půjčovny, která přijede až k vám domů.

 

SimpleRent vám přiveze kolo až domů!
SimpleRent vám přiveze kolo až domů!

“Nemusite k tomu přistupovat tak, jako byste si kolo kupovali, v půjčovně nemusíte dělat žádné kompromisy, vyberte si pro vaše dítě to nejlepší,” uvádí Jusko. Roční půjčovné se bude pohybovat od 1250 Kč za odrážedlo až po 2950 Kč za kolo ve velikosti 24 palců vše již naleznete na www.simplerent.cz. Důležité je také vědět, že partnerem celosezónního půjčování je klub IKEA FAMILY, pro které platí zmíněné ceny, bez karty počítejte s cenou o cca 20 % vyšší. 

“Budeme nabízet výhradně kola Specialized, kromě klasických budeme mít v nabídce i speciální kola jako RipRock, Fatboy Junior nebo BMX. Vše pochopitelně v různých velikostech a barvách. Samozřejmostí bude také přilba, přesně na míru malého cyklisty, nebo cyklistky.

 

Po sezóně kolo jednoduše vrátíte či vyměníte za lyže v aktuální velikosti, snowboard nebo běžky a další rok může váš malý cyklista nebo cyklistka jezdit zase na větším kole. Nemusíte tedy řešit, komu malé kolo nadělíte a kde seženete větší, třeba ojeté za výhodnou cenu. Díky SimpleRent už podobné problémy řešit nemusíte.

Patrony projektu se stali olympijští vítězové biker Jaroslav Kulhavý a desetibojař Roman Šebrle. „Je obrovský rozdíl, když jedete na správném a dobře fungujícím kole, které odpovídá vaší velikosti, než když se trápíte na kole, které vám nesedí. Z malého cyklisty na nevhodném kole olympijský vítěz prostě nevyroste!“ dodává Jaroslav Kulhavý, který je živoucím důkazem toho, že i v českých podmínkách může vyrůst nejlepší cyklista světa.

 

22.04.2016 - Pro děti - autor: Jan Němec - 10832x

Související články

  1. Ve Vídni staví cyklopark pro zlepšení motoriky dětí
  2. Nova Cup 2018: děti si zazávodí zcela zdarma!
  3. Nová dětská kola a přilba k nim zdarma na Koloshop.cz
  4. Na Designbloku se představí dřevěné celoodpružené dětské kolo
  5. S cyklistickou sezónou ožívají půjčovny kol Českých drah
  6. Jaké jsou nešvary při výběru dětského kola? A jaké tedy vybrat?
  7. Kolo vhodné velikosti pro děti? Pujčte si ho!
  8. Počet aut před českými a slovenskými školami poklesl o více než čtvrtinu
  9. Osmiletý cyklista zdolal Tourmalet, Mont Ventoux i Stelvio
  10. Je při volbě bicyklu pro dítě rozhodující hmotnost kola?

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Jízdní kola / sumitihomelen

Loans borrowing without collateral

Vše pro děti / renderspoint

3D Architectural Rendering Services

Vše pro děti / Jameessmith

Need help with your assignments in London?

Reklama