Články

Staňte se testerem Icebreakeru a překonejte rekord

Staňte se testerem Icebreakeru a překonejte rekord

Novozélandský jachtař Sir Peter Blake údajně při jedné ze svých plaveb ze sebe nevysvlékl vlněné šatstvo z novozélandských oveček po celých čtyřicet dnů a nocí. Firma Icebreaker, která je průkopníkem outdoorových oděvů z vlny merino, se rozhodla zlomit tento rekord a hledá jedince, který jachtaře trumfne. A tím zároveň provede extrémní zátěžový test kvality oblečení Icebreaker.

„Merino z novozélandských ovcí proslulo svými jedinečnými vlastnostmi, je prodyšné, čímž reguluje tělesnou teplotu a ani po náročném sportování nezapáchá. Jsme proto sami velmi zvědaví, jak dlouho bude našemu testerovi poskytovat intenzivně nošený a přitom nepraný Icebreaker komfortní formu odění,“ vysvětlil generální manažer Icebreakeru pro Střední a Východní Evropu Branislav Adamec.

 

 

Minimální meta je však zřejmá. Dobrovolník bude na svém těle nosit bez vyprání stejný oděvní kousek Icebreakeru nepřetržitě alespoň čtyřicet dní. Zároveň si v průběhu zkoušky povede fotografický deník a součástí jeho pracovní náplně bude též vytváření informačních komentářů na facebook a webové stránky Icebreakeru Česká republika. „Požadujeme proto po uchazečích na pozici testera uživatelskou znalost fotografování a sociální sítě facebook. Důležitý je pro nás ale také pozitivní vztah ke sportu, neboť oblečení musí být v době testování podrobeno i sportovní zátěži,“ zdůraznil Branislav Adamec.

Za odměnu získá vybraný testovací dobrovolník kompletní vrstvený systém oblečení Icebreaker podle vlastního výběru v hodnotě deset tisíc korun a dále poukaz na nákup zboží od Icebreakeru se slevou třicet procent. „Pokud bude starší osmnácti let, může se těšit i na láhev dobrého novozélandského vína,“ doplnil Adamec a dodal, že brigáda je skvělou příležitostí pro všechny, které Vánoce finančně vyčerpaly, nebo se jim přes svátky záhadně srazilo oblečení, a přesto by chtěli zažít hřejivý pocit z nového dobře padnoucího Icebreakeru.

 

Zájemci mohou posílat svůj motivační dopis se stručnými životopisnými údaji do 10. ledna 2012 na email barbora.mocova@mediaclar.cz. Výsledky výběrového řízení budou vyhlášeny 16. ledna 2012. O pár dnů později zahájí tester samotnou zkoušku výdrže oblečení od Icebreakeru.

 

 Jachtař Sir Peter Blake se narodil roku 1948 v Bayswateru na severní straně aucklandského přístavu Waitemata. Odmalička se jeho život točil okolo lodí, v jeho rodině vždy byla nějaká plachetnice. Vyhrál jachtařský závod kolem světa a cenu Julese Verna, když stanovil světový rekord - planetu obeplul na katamaránu Enza za 74 dní 22 hodin 17 minut a 22 vteřin. Rozhodl se dát svou celosvětovou popularitu do služeb ochrany přírody a životního prostředí. Stanul v čele Cousteau Society a toto poslání ho také přivedlo na řeku Amazonku, kde byl 6. prosince 2001 zavražděn při přepadení lodě piráty.

Více se dozvíte na stránkách www.icebreaker-outlet.cz nebo prostřednictvím Facebooku.

06.01.2012 - Testy a review - autor: Press news - 15448x

Související články

  1. Nová letní kolekce dresů od značky Kalas
  2. Předvánoční soutěž o výkonná světla Stix
  3. Red Dot za design pro cyklistické kraťasy taiwanské značky Slo’o
  4. Ještě stále můžete soutěžit v naší rozhlednové soutěži!
  5. SOUTĚŽ: za rozhlednami na kole
  6. Co najdete, když otevřete šatník, sportovkyně?
  7. Icebreaker je oficiálním partnerem Rychlebských stezek
  8. Nové reflexní oblečení pro vyšší bezpečnost od Sugoi
  9. Soutěžte s Birellem o horské kolo Specialized
  10. Nová on-line hra pro fanoušky cyklistiky

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

  1. avatar
    #2 Icebreaker - vloženo: 17.01.2012 v 13:45:19

    odpověď na Petr Zelenka — #1 Ahoj Petře,

    extrémní testerkou se stane Pavla Kouřilová a testerem Jakub Douda. Test zahájí v úterý 24.1.2012 ve 13:00 v Hudy sportu v Praze 1 Na Perštýně. Jejich medailonky najdeš už zítra na facebookovské stránce Icebreakeru Česká republika http://www.facebook.com/pages/Icebreaker-%C4%8Cesk%C3%A1-Republika/210669705633239

    Sledovat, jak se testerům daří, bude možné na icebreakerovském facebooku a webu icebreaker-outlet.cz. Díky za zájem. Za Icebreaker tým - Bára

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #1 Petr Zelenka - vloženo: 16.01.2012 v 21:27:53

    Ahoj, chtěl bych se zeptat kdo je výherce soutěže o testra icebreakru.

    díky Zelí Petr

    1. na tento komentář reaguje Icebreaker — #2
    odpověz na tento komentář

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Jízdní kola / jameswilliamson

Why Do Students Look for Online Exam Helpers?

Jízdní kola / jameswilliamson

Why Do Students Look for Online Exam Helpers?

Jízdní kola / sumitihomelen

Loans borrowing without collateral

Reklama