Domů » Rady

Rady

Elektrický chopper je budoucností úsporné a ekologické jízdy

Elektrický chopper je budoucností úsporné a ekologické jízdy

Drsňáci a milovníci motorek rozhodně nejezdí na elektrokoloběžce. Těm je určená elektro motorka Glider. Stylový chopper, který vás nebude nutit tankovat drahý benzín.

Z průzkumu v roce 2019 vyplynulo, že téměř polovina Čechů do práce dojíždí vlastním autem. Dnes už by, vzhledem k cenám pohonných hmot, čísla možná byla jiná. Lidé z vesnic, ale i obyvatelé větších měst, kteří nechtějí cestovat MHD, hledají jiné způsoby, jak se do práce dostat. V posledních letech vzrostla popularita elektrických koloběžek. Ty ale v očích řady lidí nevypadají dostatečně pohodlně pro běžné cestování. Pokud chcete jezdit opravdu komfortně, budete nadšení z elektrického chopperu.

Drsňáci a milovníci motorek rozhodně nejezdí na elektrokoloběžce. Těm je určená elektro motorka Glider. Stylový chopper, který vás nebude nutit tankovat drahý benzín.

E-chopper na popojíždění i výlet

Elektrický chopper BLUETOUCH Glider má nosnost 200 kg, takže unese i pořádného chlapa. Dojezd má mezi 40 až 70 km podle aktuální teploty, hmotnosti jezdce nebo terénu. Tahle vzdálenost je ale dostatečná na dojíždění do práce nebo kratší výlet.

Pohodlnou jízdu zaručuje dvojí odpružení, ptvarované sedátko, stupačky a nastavitelná řídítka. Glider je dodáván i s adaptabilním držákem na mobilní telefon, díky kterému je možné za jízdy sledovat navigaci a zároveň telefon dobíjet.

Elektromotorka s vlastní SPZ

Maximální rychlost, které chopper dosahuje, je 45 km/h, tím se tedy podobá výkonnějším elektrokoloběžkám. Na rozdíl od těch ho ale můžete opatřit klasickou SPZ, má totiž příslušné COC certifikace a homologace. Na řízení potřebujete řidičské oprávnění AM, A1, A2, A, B, B1. Motor s výkonem 2000 W je tichý, jak byste od elektro motorky čekali, přesto silný.

Jezdíme levně a ekologicky, ale stylově

E-mobilita je dnes trendem, elektrický chopper je důkazem, že při ní můžete zůstat styloví. BLUETOUCH Glider se prodává ve čtyřech barevných provedeních. Naším favoritem je barva silver gray s hnědým sedlem, ale volba je samozřejmě jen na vás. A kde si ho projet a vyzkoušet? V testovacím centru v Praze 4, kde má BLUETOUCH svůj showroom.

 

21.04.2023 - Vybíráme kolo - autor: Placená inzerce - 5670x

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Jízdní kola / befef37145

trust extension

Reklama