Výlety

Nejkrásnější cyklostezky na Vysočině vhodné i pro děti

Nejkrásnější cyklostezky na Vysočině vhodné i pro děti

Prázdninové dny se  blíží, a proto byste je měli využít na sto procent. I když trvá letní období jen malou chviličku, nabízí nespočet možností relaxace na sluníčku...

 

Prázdninové dny se nezadržitelně blíží, a proto byste je měli využít na sto procent. I když trvá letní období jen malou chviličku, nabízí nespočet možností relaxace na sluníčku. Klíčem k úspěšné dovolené je správný výběr destinace i ubytování. V tomto ohledu se jeví jako vítěz pobyt na zámku Chateau Héralec na Vysočině.

Díky luxusnímu pobytu na Chateau Herálec budete mít blízko k wellness, památkám i cyklostezkám Vysočiny

Jen si představte rekreaci v duchu přepychu, která vás zavede na zámecký hotel s bohatou historií. Jedná se o první hotel v České republice nabízející Spa L'occitane služby. Ať už patříte mezi milovníky romantiky, wellness procedur anebo prahnete po sportovně laděné dovolené, budete nadmíru spokojení.

Vybírejte z mnoha pobytových balíčků! 

Právě luxusní hotel na Vysočině se stane vaším místem odpočinku, po němž tak toužíte. Klidně si naordinujte pracovní, letní, gurmánskou, aktivní, romantickou i rodinnou rekreaci v dechberoucím prostředí. Pokud je vám to málo, klidně si zde naplánujte líbánky, protože krásnější místo v Česku neexistuje. Jakmile spatříte luxusní zámecké pokoje, budete ohromeni. Vybírat můžete z luxusních apartmánů a nádherných zámeckých pokojů, které jsou vybaveny vším, s čím jste ani nepočítali. Nedílnou součástí hotelu je zámecká restaurace nabízející speciality šéfkuchaře a rovněž útulný vinný sklípek.

Protáhněte se ve fitness a relaxujte v sauně!

Nezapomenutelná dovolená se neobejde bez wellness procedur, kterých si užijete na zámeckém hotelu jako králové a královny. Samozřejmostí je saunový svět, bazén s klenbami, vířivka ve věži, silencárium, herbárium, masáže a biosynchron. Ve fitku se parádně zapotíte a dáte si konečně smysluplně do těla. Ráno si můžete zaběhat po zahradě, meditovat anebo cvičit na čerstvém vzduchu jógu.

Okolí je plné atrakcí 

Pokud zatoužíte po poznání překrásného okolí zámeckého hotelu, prozkoumejte ho pěšky či na kole. Budete překvapeni, kolik se zde nachází dokonale značených tras pro pěší i cyklo turistiku. Právě ze sedla jízdního kola si přiblížíte kraj nejlépe. Vyzkoušejte cyklistické stezky vhodné pro zdatné sportovce, ale i pro začátečníky a dětičky. K nejlepším patří cyklovýlety, jako jsou Po stopách gotiky, Za Švejkem na Lipnici, Volání divokého západu, Přehrady na Želivce i Pípalka na Křemešníku.

V obci si prohlédnete kostel sv. Bartoloměje, boží muka i nespočet soch. Vaše kroky povedou také do nedalekého Humpolce, kde spatříte kostel sv. Mikuláše s vyhlídkovou věží, vyrazíte do včelařského skanzenu a po naučné stezce Žabák. Nesmíte minout ani naučnou stezku Březina vedoucí až ke skále Čertovka a k zřícenině hradu Orlík. A na závěr si dopřejete půllitr lahodného piva! Poté zamiřte do Havlíčkova Brodu, města malebných historických památek a romantických zákoutí. Po náročném putování se osvěžte na místním koupališti a vydejte se zpátky do luxusního zámeckého hotelu.

 

04.07.2022 - S dětmi - autor: Reklamní sdělení - 7894x

Související články

  1. Cykloturistika není jen o zážitcích v sedle kola
  2. Vrchařská koruna Vysočiny není jen pro místní
  3. Za malebností k hradu Pernštejn
  4. Zubří stezky: nové trasy v okolí Bystřice nad Perštejnem
  5. Jihlava chystá několik nových cyklostezek
  6. K nejmenšímu náměstí na světě do Třech Studní
  7. Světový pohár horských kol na Vysočině za necelé dva měsíce
  8. V Novém Městě finišují přípravy
  9. Na Vysočině se pojede světový pohár horských kol
  10. Malý rodinný okruh u rybníku Velké Dářko

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Jízdní kola / befef37145

trust extension

Reklama