Domů » Rady

Rady

Nosiče kol Yakima – to je ta správná výbava na dovolenou

Nosiče kol Yakima – to je ta správná výbava na dovolenou

Počasí, které láká na kolo, je tady. Stále větší množství Čechů plánuje trávit dovolenou na kole. Tu hlavní, ale i různé prodloužené víkendy v Česku či v okolních státech, kde je cyklistická infrastruktura ještě lépe připravená. Pro každého milovníka cykloturistiky není jedinou výbavou kolo. Podívejte se na nosiče kol – ty totiž rovněž potřebujete.

S nosiči kol si cyklistiku užijete ještě více

Kdo nechce absolvovat pouze kratší vyjížďky kolem svého domova a vlastní automobil, potřebuje k cykloturistice rovněž nosiče kol. Ty prostor pro vyjížďky na kole zcela zásadně zvětší. Kvalitní nosiče umožňují nejen bezpečné, ale i rychlé upevnění kol na automobil. Využijete je proto nejen tehdy, když vyjíždíte na delší dovolenou, ale třeba i když se ještě odpoledne po práci a po škole rozhodnete vyrazit na některou z hezkých cyklostezek, na kterou byste se jinak dostávali jen stěží.

Zejména rodiče s dětmi často řeší, že cesta za bezpečným místem pro jízdu na kole vede skrz nebezpečné úseky silnic. Pro děti rovněž může být vzdálenost příliš velkou. Díky nosičům kol se však na vhodnou cyklostezku, či jiné místo vhodné pro cyklistiku, přesunete i s koly velice rychle a bezpečně.

Kola do automobilu nepatří

I když vozíte třeba jenom dvě kola, do automobilu nepatří. V interiéru nejsou bezpečnými, v kufru se navzájem odřou, nebo můžete poškodit i některé součásti kola. Nemluvě o tom, že automobil znečišťují. Pořídit si nosiče kol je tou nejlepší volbou, kterou jako milovník cyklistiky uděláte.

Nosiče kol se prodávají v podstatě ve třech verzích

Na trhu jsou dnes tři typy nosičů kol. Předně jsou to nosiče kol na střechu automobilu. Dalšími stále oblíbenějšími jsou nosiče kol na tažné zařízení. Ty umožňují snadné upínání na auto i lidem s menší postavou a ženám, pro které není upevňování kola na střechu pohodlné, někdy je dokonce nemožné. Posledním řešením jsou nosiče kol na páté dveře automobilu. Avšak zatímco si tažné zařízení poměrně snadno pořídíte pro každý automobil, páté dveře každý automobil nemá a tento typ nosiče je tak určen jen pro omezené množství řidičů.

Nosiče kol Yakima

Kdo hledá skutečnou kvalitu, ten si pořídí nosiče kol Yakima. Jde o špičkové nosiče kol vybavené rychlým upínáním. Nosiče jsou z kvalitních materiálů a s propracovanou konstrukcí. To je zárukou bezpečnosti nosičů i snadné manipulace s nosiči. Vydrží i ta nejnáročnější dobrodružství a jsou kompatibilní s různými automobily.

V nabídce nosičů najdete několik řešení nosičů kol na tažné zařízení. Všechny typy se na tažné montují snadno. Využít lze rychloupevňování. Mají sklopnou funkci, takže nepřijdete o možnost přístupu do kufru. Právě toho se mnoho řidičů bojí a pořizuje si raději střešní nosiče kol. Není to nutné. Nosiče kol Yakima FoldClick jsou připraveny skutečně na vše.

V nabídce nechybí ani nosič kol Yakima Frontloder. Jde o kvalitní nosič kol na střechu automobilu. Tento univerzální aerodynamický nosič splňuje všechny bezpečnostní požadavky a převezete na něm jakékoliv kolo.

Chystáte se na kolo a současně pod stan? Moderní stan umístíte na střechu automobilu

Velkým hitem posledních let jsou autostany. Jde o stany, které nerozbijete na zemi, ale jsou upevněny na střeše automobilu, kam se dostanete po žebříku. Ten je součástí celého řešení. Díky poloze stanu máte vždy suché a bezpečné místo pro přespání. Autostan Yakima nabízí moderní trend stanování. Má krásný design, skvělé funkce a hodí se i pro ty nejnáročnější milovníky cestování.

Stan se extrémně snadno rozdělává i skládá. Zažijete s ním nezapomenutelné chvilky na dovolených. Budou jej milovat i vaše děti. Je skvělý i pro majitele větších aut, ve kterých se dá přespat. S autostanem však získáte další prostor pro přespání. A pokud vyrážíte na výlet i s koly, ta snadno umístíte na tažné zařízení automobilu. Na dovolenou pod stan a s koly vás dokonale vybaví e-shop Stresninosice.cz.

02.06.2023 - Doplňky - autor: Placená inzerce - 4857x

Související články

  1. Střešní nosiče, boxy a další produkty od výrobce Thule
  2. Chcete vyrazit na výlet s kolem? 5 tipů pro přípravu a vybavení
  3. Cyklistická sezona začíná. Už máte připravený nosič kol?
  4. Upside Rack: revoluce mezi cyklonosiči
  5. Jak vybrat nosič na kolo?
  6. Jaké auto je nejlepší pro cyklisty a převoz kol?
  7. Nosiče kol "na kouli" v testu
  8. Novinka: nosič kol SeaSucker
  9. Vybíráme nosič kol: na střechu nebo dozadu?
  10. Nezničitelné nosiče na kolo Tubus

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

  1. avatar
    #2 Marcela KREJSOVÁ - vloženo: 28.12.2023 v 10:10:51

    Upřímný a spolehlivý úvěr za 24 hodin.

    Seriózní nebankovní půjčka 50.000 do 35.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 24 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: marcela.krejsova01@gmail.com Nebo WhatsApp: +420608987486.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #1 Marcela KREJSOVÁ - vloženo: 28.12.2023 v 10:10:35

    Upřímný a spolehlivý úvěr za 24 hodin.

    Seriózní nebankovní půjčka 50.000 do 35.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 24 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: marcela.krejsova01@gmail.com Nebo WhatsApp: +420608987486.

    odpověz na tento komentář

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Jízdní kola / befef37145

trust extension

Reklama