Výlety

Součástí seriálu Cyklomaraton jsou Avon jízdy proti rakovině

Součástí seriálu Cyklomaraton jsou Avon jízdy proti rakovině

Máte rádi pohyb a zároveň vám není lhostejná pomoc potřebným? Pořadatelé Mercedes-Benz Cyklomaratonů myslí i na vás a zvou vás k Avon jízdám na podporu boje proti rakovině prsu. Výtěžek ze startovného 200 Kč bude použit na podporu žen s rakovinou prsu. První Avon jízda se uskuteční už tuto sobotu na Pálavě!

Zamysleli jste se někdy nad tím, kolik cyklistek máte ve svém okolí? Uvažovali jste, proč tomu tak je? Proč se krásnější polovina populace věnuje raději všem možným jiným sportům, ale usednout na kolo a vyjet si jen tak pro radost se mnohé ženy ostýchají? Možná proto, že je tlačí sedlo, možná, že jim jejich muž přidělil kolo, které už nechce, a ony se teď na něm trápí? Nebo by to mohlo být tím, že vyjížďka s mužem se pro ni rychle stává utrpením?

Přitom je tolik důvodů, proč sednout na kolo a vyjet. Kdykoli. Kamkoli. Pomalu nebo rychle. Sama nebo s kamarádkami.

Specialized již deset let vyvíjí a vyrábí ucelenou kolekci kol a doplňků. Navrženo ženami pro ženy. A protože je tato značka nově hlavním partnerem maratonského seriálu Mercedes-Benz Cyklomaraton, spojila síly i s firmou Avon a společně s pořadateli závodů seriálu Cyklomaraton připravili dámské „Avon jízdy". Pohodové vyjížďky v okolí centra závodů, nejen pro ženy které dosud jen trpělivě vyčkávaly, až milý dojede svůj závod. Průvodkyněmi Avon jízd budou redaktorky z magazínu Dámynakole.cz a Tereza Votavová, patronka Specialized Women.

 

Pořadatelé Mercedes-Benz Cyklomaratonů volně navazují na oblíbené Avon pochody a ke svým závodům počínaje letošní sezónou zařazují Avon jízdy na podporu boje proti rakovině prsu. Poprvé se Avon jízda uskuteční už tento víkend v rámci Cyklomaratonu Pálava.

První z Avon jízd se uskuteční již tuto sobotu 12. dubna v malébném okolí Pálavy. Poprvé vyjíždíme už tuto sobotu ve 12:20 z centra Cyklomaratonu Pálava, Yacht clubu Dyje. Trasy vybíráme po pevných cestách či asfaltu tak, aby byly vhodné i pro maminky s dětmi. Půjde o pohodovou společnou cyklojízdu okolo Dolních Věstonic a po březích Vodních nádrží Nové Mlýny," zve všechny zájemce průvodkyně na sobotu a patronka Specialized Women Tereza Votavová.

"Připojte se k Avon jízdě. Pojedeme svým tempem, svým stylem, krásným krajem. Probereme zážitky, zkušenosti, radosti i strasti s kolem. Podpoříme dobrou věc!" doplnila Tereza Votavová.

V cíli Avon jízdy se můžete těšit na společný piknik a losování tomboly o dárky od Specialized.

Sledujte www.cyklomaraton.com a komunitu AVON jízda na Facebooku: www.facebook.com/avoncyklojizdy

09.04.2014 - Aktuálně - autor: Press news - 6775x

Související články

  1. Křehké ženy v tvrdém terénu: výbava na enduro
  2. Trek Silque: nové silniční kolo pro dámy
  3. Giant představil kolekci dámských kol LIV
  4. Jak vybrat a koupit dámské kolo?
  5. Jak vybrat dámskou přilbu na kolo?
  6. Co najdete, když otevřete šatník, sportovkyně?
  7. Cyklistko, co na sebe?
  8. Dámská jízda v Radotíně: zábava pro všechny cyklistky
  9. Těhotenství a cyklistika aneb s bříškem na kole
  10. Tipy na ryze dámské weby o cyklistice

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama