Články

Švédská stylová světla už i na českém trhu

Švédská stylová světla už i na českém trhu

Na český trh vstupuje švédská značka cyklistického osvětlení Bookman Light, který přináší minimalistický design, funkčnost a až překvapivý výkon. Charakterizují je i snadná montáž, demontáž a atraktivní barevné kombinace. A díky tomu jsou jako stvořená na míru městskému cyklistovi.

Jak už u seveřanů bývá zvykem, když se do něčeho pustí, dopadne to většinou na jedničku. Jejich produkty mají nápad a styl, nechybí ani zajímavý design. Nejinak je tomu i u švédských světel na kolo Bookman Light, které nyní přináší na český trh firma FunBikes s.r.o.

 

 

Minimalistický a hravý design vytvořený na míru městskému cyklistovi, kterého zajímá nejen funkce, ale i styl. Bookman Light dostupný ve čtyřech barevných kombinacích splňuje obojí - minimalistický design a až překvapivě výkonné osvětlení na kolo, které je možné nastavit do tří poloh svícení - rychlého nebo pomalého blikání a stálého svícení. Baterie vydrží až 40 hodin. Velmi výkonná světla jsou balená po dvou - přední s bílou diodou společně se zadní s červenou diodou.

 

 

Značka Bookman Light vznikla v roce 2006. Na začátku stál sociální projekt stockholmských studentů, kteří vymýšleli světla pro ostatní švédské studenty. Většina z nich si totiž jako hlavní dopravní prostředek zvolila kolo, na kterém jezdí zejména v noci. Pro velký úspěch přerostl projekt ve firmu, kterou vedou stale ti samí lidé s vášní pro design a cyklistiku, kteří stáli na začátku.

 

 

Na českém trhu zastupuje značku Bookman Light firma FunBikes s.r.o., na jejímž webu www.funbikes.czmůžete světla Bookman Light i zakoupit.


O firmě FunBikes s.r.o.

Firma přináší od začátku roku 2010 prostřednictvím vlastního online shopu a showroomu v Praze na český trh designová fixed gear a single speed kola, která nejen dováží, ale i staví na míru a dle přání zákazníků. Kromě celých kol najdete v sortimentu firmy i komponenty a doplňky nejrůznějších barev a tvarů, díky kterým si každý může realizovat přesně takový bicykl, o jakém sní. V sortimentu má firma FunBikes značky jako Eighth Inch, RH+O, Brooks, Leader, Bookman Light, BLB, Grande Compe a mnoho dalších. Funbikes se kromě prodeje kol zaměřuje i na podporu komunity a stále rostoucí scény v České republice především pořádáním různých akcí jako byl Garage Race na jaře roku 2011 nebo série Goldsprintů -závodů na cyklistických trenažérech s projekcí.

26.09.2011 - Testy a review - autor: Komerční článek - 20167x

Související články

  1. Španělská Orbea představila městského krasavce Diem
  2. Helmy na kolo jsou nepovinným, ale důležitým doplňkem
  3. 5 tipů jak nepřijít o kolo
  4. Přilba, která vám sama zavolá pomoc
  5. oh!bike je jedním z nejlehčím elektrokol do města
  6. Cyklista na chodníku: jak to vlastně celé je?
  7. Podle Cyklobarometru se nejlépe cyklisté cítí v Otrokovicích
  8. Právě vychází příručka městského cyklisty Městem na kole
  9. „Cyklostezku někdy najdete i tam, kde ji nečekáte,“ říká lékař a zapálený cyklista Richard Češka
  10. Aplikace UrbanCyclers začíná odměňovat své uživatele

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama