Výlety

Užijte si cyklodovolenou ve Středočeském kraji

Užijte si cyklodovolenou ve Středočeském kraji

Pokud se chcete vydat na cyklodovolenou, nemusíte nutně cestovat za hranice, protože i Česká republika skýtá velice zajímavá místa. Středočeský kraj je plný půvabných měst a obcí s mnoha významnými pamětihodnostmi. Samozřejmě nechybí ani nádherná příroda. Co takhle prozkoumat na kole lesy Křivoklátska, nebo se projet po rovinách v Polabí?

Stačí si objednat ubytování ve Středočeském kraji a poznat skalnaté hřebeny Brd, zavítat k jeskyním Českého kraje a projet se k zámku v Průhonicích či k pivovaru ve Velkých Popovicích. 

Co musíte ve Středočeském kraji vidět?

Pokud chcete na chvíli odložit kolo, zajeďte si do Kutné Hory. Jedná se o stříbrnou pokladnici českého království. Historické uličky jsou lemovány výstavnými domy. Samozřejmě nechybí ani chrámy či paláce. Pozornost si rozhodně zaslouží gotický chrám sv. Barbory. Dovolená ve Středočeském kraji nezahrnuje jen Kutnou Horu. 

Půvabné je také město Beroun, kde se zachovaly pozůstatky berounského hradebního opevnění, a to dokonce i Pražská a Plzeňská brána. Zajeďte i na náměstí, kde jsou zajímavé některé domy. Okolí Berouna je tvořeno kopci a lesy, přičemž krajinou se line celá řada značených stezek. Jako ubytování v Berouně ve Středočeském kraji se vám nabízí hned několik různých ubytovacích zařízení, například moderní tříhvězdičkový hotel Alex či útulný penzion U Štiky. 

Hledáte spíše luxusní ubytování?

Jestliže preferujete luxusní ubytování, nadchne vás čtyřhvězdičkový Hotel Beroun Golf Club. Bydlet budete přímo u udržovaného 18jamkového golfového hřiště. Pokud zrovna nepojedete nikam na kole, můžete si zahrát jeden z nejoblíbenějších sportů. Čeká na vás také wellness zóna. 

Najděte si ještě dnes vhodné ubytování ve Středočeském kraji na stránkách Hotel.cz a vyrazte brzy na cyklodovolenou.

23.11.2020 - V Česku - autor: Placená inzerce - 9387x

Související články

  1. Kam vyrazit s dětmi?
  2. Pro cyklisty se na Šumavě nic nezmění

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Vše pro děti / henryjones116

Programming Assignment Helper

Kola, ráfky, pláště / henrywatson850

Assignment help

Jízdní kola / milog36061

Wie funktioniert Trezor Suites?

Jízdní kola / mixedil445

metamask extension

Reklama