Články

Český ráj outdoor rozšiřuje nabídku o kompletní cyklo vybavení

Český ráj outdoor rozšiřuje nabídku o kompletní cyklo vybavení

Český ráj outdoor je v Mladé Boleslavi pojmem, mezi milovníky outdoor aktivit možná ještě větším než mladoboleslavská škodovka. Firma za sebou totiž má více než čtvrt století dlouhou historii a pojí se s ní velmi sympatický příběh. A také sympatický personál.

Vše odstartoval ex-DJ Jakub Zítka ve svém obývacím pokoji, dnes po jeho boku stojí ex-skejťák Mirek Žďánský a samozřejmě další personál. Všichni zaměstnanci jsou sami nadšenými sportovci, moc dobře tedy vědí, co prodávají, a dokážou poradit.

Polovina mladoboleslavské prodejny nyní patří cyklistice

Český ráj outdoor nejdříve prodával obecně sportovní vybavení pro všechny možné sporty, pak se začal orientovat na outdoor vybavení a nyní přidává i cyklistiku. Od začátku bylo jasné, že pro zahrnutí cyklistického sortimentu budou zapotřebí větší prostory, jízdní kola vyžadují místo. Kromě toho majitelé firmy nikdy nechtějí dělat nic jen tak na půl, i pro cyklistiku tedy nabízí všechno – horská kola, silniční kola, tretry na kolo, helmy na kolo, oblečení, cyklistické komponenty.

Prodejna Český ráj outdoor má tedy nyní plochu 500 m2, která je rozdělena do dvou sekcí. Outdoorové a cyklistické. Na zdech najdete řadu outdoor fotografií, centrálním bodem stěny za pultem je obrazovka s filmovou smyčkou z různých zážitků.

V nabídce jsou opět jen ty nejlepší značky

A jaká kola konkrétně v Mladé Boleslavi prodávají? Nabízí Gravel kola, Cannondale, GT, Rock Machine a Orbea. Na své si tedy přijdou milovníci opravdové kvality, Rock Machine je pak cenově dostupnější variantou.

Mimochodem, součástí cyklistické poloviny obchodu je i štědře vybavený servis jízdních kol. Jde o open space pracoviště, takže můžete šikovné mechaniky pozorovat při práci. Jak již bylo řečeno, Český ráj outdoor poskytuje komplexní služby, servis k nim samozřejmě patří. A máte-li to do Mladé Boleslavi daleko, novou cyklistickou nabídku najdete i v e-shopu Ceskyraj.com.

07.01.2024 - O čem se mluví - autor: Placená inzerce - 15932x

Související články

  1. Oslavte 25 let Českého ráje s 20% slevami na vše
  2. Pro jízdní kolo či elektrokolo do Citybikes
  3. Tradice od roku 1840. Teď ale nejstarší obchod s koly končí
  4. XCR SVORADA sport centrum (Brno)

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama