Domů » Rady

Rady

Šetřete životní prostředí a vyrazte do práce na kolečkách

Šetřete životní prostředí a vyrazte do práce na kolečkách

Tak jako se do módy vracejí kousky oblečení, které dříve nosily naše babičky, tak se vrací i aktivity, jež byly typické pro dětská léta jejich potomků...

Že se v parku kolem vás prohání děti i dospělí na kolečkových bruslích jste si už nějak zvykli. Ovšem za povšimnutí stojí sportovci řítící se rychlostí blesku na koloběžkách nebo výrostci zkoušející krkolomné triky na klasických barevných plastových skateboardech, které jsme naposledy viděli, když nám bylo deset let. Pojďte se podívat na nejnovější sportovní potřeby s nádechem nostalgie.

Zpátky do minulosti s penny boardem

Jestli patříte mezi fanoušky kolečkových sportů, určitě vás potěší, že se na trh vracejí klasické penny boardy, které jsou oproti longboardům superpraktické. Toto tradiční prkno na kolečkách je totiž ultralehké a díky tomu skladné. Vraťte se do dětství, kdy jste se svými přáteli dováděli s plastovými skateboardy na schodech před barákem a předháněli se, kdo z vás udělá nejlepší „olíčko“ a nerozbije si při tom ústa. Díky malým rozměrům jsou penny boardy vhodné jako dopravní prostředek. Můžete se na nich prohánět v ulicích, aniž by vám někdo nadával, že tam nemáte co dělat, a pokud vám v cestě stojí prudký kopec nebo schody, stačí je vzít jednoduše po paži na rozdíl od kolečkových bruslí, které musíte pracně zouvat a obouvat.

Koloběžka není jen pro děti

Oblíbenou alternativou klasického bicyklu jsou v dnešní době koloběžky. Dříve byly brány jako hračka pro děti, dnes už tomu však je úplně jinak. Dospělí našli zalíbení v tomto praktickém dopravním prostředku bez ohledu na jejich věk. Pro větší lenochy jsou k dostání dokonce elektrokoloběžky. Jestliže vás už nebaví přeplněná hromadná doprava a jízda na kole vás neuchvátila, koloběžka bude skvělou náhradou. Cesta do práce se pro vás stane příjemnou rutinou. Nejen, že si užijete čerstvého vzduchu, ale mimo to uděláte také něco pro své zdraví.

 

03.11.2017 - Ostatní - autor: Placená inzerce - 5460x

Související články

  1. Blatníky na horské kolo? Rozhodně ano!
  2. Pojďte do toho na podzim šlápnout – potřebujete však správné cyklistické oblečení
  3. Nevzdávejte se cyklistiky ani v zimě
  4. Chcete vyrazit na výlet s kolem? 5 tipů pro přípravu a vybavení
  5. Co si vzít na cyklovýlet? Zkontrolujte svoji základní výbavu
  6. Test cyklocomputeru Sigma Sport Rox 12.0 Sport
  7. Cyklistická sezona začíná. Už máte připravený nosič kol?
  8. Plánujete letos aktivní dovolenou? Hodit se vám budou nosiče na kola
  9. V tomto obalu bude vaše kolo jako v bavlnce
  10. Není pedál jako pedál, jak vybrat ten správný? VIDEO

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Reklama