Články

Španělská Orbea představila městského krasavce Diem

Španělská Orbea představila městského krasavce Diem

Krásné a funkční. To je nový model Orbea Diem, s nímž budete ve městě za bohy...

 
Španělský výrobce bicyklů Orbea představila svůj nejnovější počin ve strategii pro městskou cyklistiku s modelem Diem. Hodnota modelu Diem je soustředěna kolem tří hlavních pilířů: výkon, chytrý design a personalizaci.

 
Diem je výkonné elektrokolo do města, na které se můžete spolehnout, přináší špetku elegance do každodenního života. Už od prvního okamžiku, kdy na něm jedete, víte, že jste na něčem výjimečném, s kvalitními komponenty a chytrým designem rámu, který poskytuje tu nejhladší jízdu. Dynamický motor a přesná řízení usnadňují zařazení do provozu, zatímco jasné obklopující světla pomáhají udržet vás v bezpečí. 

 
Orbea Diem se dodává ve třech variantách označených jako Diem 10, 20 a 30, přičemž srdcem kola je vždy motor Shimano. U nejvyššího verze Diem 10 je výkonný motor Shimano EP801 spojený s automatickou převodovkou značky Enviolo! Verze 20 a 30 mají motor Shimano EP600.
 

Diem: Nová cesta z bodu A do bodu B Cesta by měla být radost, ne povinnost.

 
Všechny tři modely pak mají moderní baterku o kapacitě 630 Wh. Baterie je integrovaná do spodní trubky, využívá nejnovější technologii článků k umístění více energie do menšího prostoru. To znamená kolem 150 km nebo 9 hodin mezi nabitím, což znamená, že mnoho jezdců bude muset své kolo nabíjet méně než jednou týdně. Typické nabití trvá asi 4 hodiny. 

 
Diamond Glide je patentovaný design, který umožňuje rámu flexi vertikálně, absorbuje nerovnosti a poskytuje plynulou jízdu i na drsnějších ulicích. Kombinace karbonové vidlice a širších pneumatik pomáhá absorbovat nárazy na nerovných nebo dlážděných ulicích. Nová městská geometrie Diem udržuje těžiště kola nízko a uprostřed, což znamená rychlou odezvu a vrozenou stabilitu, která je nezbytná pro hladkou jízdu městskou džunglí. 

 
Každý Diem má vestavěný osvětlovací systém kolem hlavového složení, který se sám automaticky zapíná. Přední silnější světlomet se zapíná ve tmě, zadní světla se pak zase více rozsvítí při brždění. aby oznámila brzdění. Bezpečnost je zkrátka, kromě vkusného a funkčního designu, dalším důležitým prvkem. 

Více informací zde: www.orbea.com/cz

04.04.2024 - Elektrokola - autor: Jan Němec - 646x

Související články

  1. Specialized Turbo Porto praktický náklaďák
  2. Bosch eBike Systems se zasadí o účinnější recyklaci baterií 
  3. Gogoro představuje Eeyo 1, ultralehké elektrokolo do města
  4. Elektrická silnička od Maserati má prestižní cenu za design
  5. UCI zavádí mistrovství světa na e-biku
  6. General Motors chce vyrábět elektrokola
  7. Leaos je elektrický single-speed s odnímatelnou baterií
  8. oh!bike je jedním z nejlehčím elektrokol do města
  9. Staré kolo na odpis? Nikoliv, Petr Mikulka z nich vyrobí elektrokolo
  10. Cyklista na chodníku: jak to vlastně celé je?

Vlož svůj komentář:


Vyplň antispam nebo
Registrovat Facebookem

Recenze, zájezdy, bazar...

Bazar

Jízdní kola / sumitihomelen

Loans borrowing without collateral

Vše pro děti / renderspoint

3D Architectural Rendering Services

Vše pro děti / Jameessmith

Need help with your assignments in London?

Reklama